Protectia muncii Abrud

Solicita oferta PaginiStiriVideoCOR SERVICIU CLIENTI : 0748.028.457 [email protected]  


RSGE Breadcrumbs arrow Servicii Breadcrumbs arrow Protectia muncii Breadcrumbs arrow Alba Breadcrumbs arrow Abrud

Protectia muncii Servicii complete de protectia
muncii in Bucuresti
  Prevenire si stingere
incendii
Documentatie PSI completa   Evaluarea riscurilor Creare dosar complet
in 7 zile
  Protectie civila
Oferta protectie civila
de specialitate
  Medicina muncii Totul despre medicina
muncii

 

Protectia muncii – Abrud Protecția Muncii Abrud

Protecţia muncii Abrud se reformează: niciun risc nu ne mai afectează!

 

De ce crezi că este important să-ți asiguri afacerea din punct de vedere SSM?

O afacere de succes, nu înseamnă doar oameni de succes, talent sau îndârjire, ci mai înseamnă și un mediu de lucru sănătos, prin aceasta înțelegând ca toate practicile referitoare la sănătatea și securitatea în muncă, de altfel aspecte vitale în existența ca entitate în economia de piață actuală, să se regăsească în cultura organizațională a întreprinderii tale. 

Și cum ar trebui să se regăsească ?!? 

Păi, îți spunem Noi, RSGE – experții tăi SSM Abrud, că abordarea NU trebuie să fie în sensul unei obligații în plus, instituită de normele legale în vigoare, CI ca o politică de lucru echilibrată care să preîntâmpine producerea unor eventuale accidente sau evenimente SSM, dar şi apariția ori acutizarea unor probleme de sănătate prin și în muncă – bolile profesionle.

De ce RSGE Abrud?

După 10 ani de experiență, de servicii complete privind orice situație de urgență, oricât de imprevizibilă, în Abrud și pretutindeni, în țară, Noi, Echipa ta de ingineri ai riscurilor profesionale specifice – RSGE, vrem să te ancorăm în realitatea pieții economice, să te conștientizăm pe tine, anteprenor al Județului Abrud că, înainte de a porni o afacere, dar și acum, în momentul 0 al evoluției întreprinderii tale, în această vâltoare juridico-economică actuală, în acest context social năucitor, contrastant și în permanentă schimbare, trebuie să ai câteva repere bine delimitate în tot ceea ce înseamnă RISC PROFESIONAL, măsuri SSM, în vederea prevenirii, protejării și atenuării oricărui accident sau eveniment SSM.

 

Antreprenor din ABRUD, poate încă te crezi precum o pisică cu 9 vieți. Ori de câte ori impreviziblitatea pieței economice te-a surprins, zdruncinându-te pe neașteptate, tu ai reușit să te strecori de fiecare dată printre probleme și iată-te tot în circuit.

 

Poate încă mai crezi că ție nu ți se poate întâmpla nimic din toate acele sinistre ce au falimentat sute de întreprinzători, sinistre de care ai auzit și te-ai îngrozit.

Poate încă mai crezi că tu nu vei fi niciodată în pielea acelor anteprenori năpăstuiți tocmai pentru că au încălcat normativele SSM, antreprenori pe care, probabil, îi și compătimești.Pentru că tu, Antreprenor al Județului ABRUD, ești responsabilitatea noastră, a RSGE, așa cum afacerea ta, lucrătorii tăi, sunt responsabilitățile tale legale și morale, Noi, RSGE, îți spunem că, pentru trăinicia și succesul afacerii tale, TREBUIE să știi că este vital:

1.SĂ CUNOȘTI importanța ideii de securitate și sănătate în muncă

2.SĂ CONȘTIENTIZEZI că SSM-ul NU este o găselniță a unor legiuitori europeni mai pretențioși sau prețioși, nicidecum o formalitate, astfel cum, în mod inconștient, a fost și încă se mai abordează acest angajament social și economic al întreprinzătorului, CI este, înainte de orice, o responsabilitate, responsabilitatea ta ca angajator, față de propria afacere, față de lucrătorii, prestatori ai serviciilor pentru care te angajezi odată ce te aventurezi în piața economică. 

3.SĂ AI VIU, permanent în conștiință, că, odată cu acest statut, cel de antreprenor, porți pe proprii umeri răspunderea pentru viețile altor oameni, fie că sunt angajați sau colaboratori, fie că sunt clienții sau partenerii tăi, în această dinamică social-economică, tu trebuie să-ți asumi o răspundere: răspunderea față de însăși planeta ce ne susține.

Cea mai mică hibă, cea mai mică neconcordanță cu riscurile specifice activității poate reprezenta sfârșitul, sfârșitul întregii munci depuse, a tuturor resurselor materiale, dar mai ales umane, într-un cuvânt un sinistru.

Și TREBUIE SĂ MAI ȘTII că NU este suficient ca tu, în calitate de angajator, de întreprinzător, să te cultivi în spiritul SSM, să ai impregnată această cultură a securității și sănătății în muncă, CI trebuie să fie o colaborare neîntreruptă, un schimb permanent de informații cu proprii lucrători, care trebuie să respecte întru totul cerințele și obiectivele SSM.

Tu, anteprenorule din ABRUD, știi cum să previi un accident sau eveniment SSM, cum să-i diminuezi impactul, să-i reduceți semnificativ consecințele, până chiar spre 0?

 

Nu fi victima iresponsabilității  și nu-ți asuma niciun risc, pentru că riscul se plătește foarte scump, de multe ori cu vieți omenești și vieți distruse.

 

Consultați specialiștii, RSGE, pentru identificarea nevoilor afacerii tale, pentru servicii complete SSM  în ABRUD, prin e-mail sau la telefon SSM Abrud, astfel menționat în secțiunea Contact RSGE.

Oferta Protecția muncii Abrud se adresează tuturor întreprinzătorilor.

Solicita oferta0748.028.457   Doresc oferta pentru: A. Intocmirea dosarului SSM B. Intocmirea dosarului PSI C. Evaluarea riscurilor D. Instructaj periodic + fise   Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile
Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata
Plata compusaPlata integralaPlata esalonata Mesaj

Ultimele noutatiSpecificitatea SSM   Ce este, până la urmă, Securitatea și sănătatea în muncă? Ce trebuie să înțeleg, ce trebuie să rețin, ce pot da la o parte din toată această informație stufoasă și gr
Citeste mai departe Cauti un evaluator de risc pentru compania ta?   Daca esti in cautarea unui evaluator de risc pentru compania, organizatia sau institutia pe care o conduci, trebuie sa stii ca esti la un telefon distanta de un specialist in acest domeniu. Probabil
Citeste mai departe Mintea neinteleasa   Verificam cele mai puternice echipamente folosite pe fiecare loc de muncă. Se impiedica, cad si isi lovesc masinile în timp ce privesc în jos concentrati asupra telefoanelelor mobile. Ac
Citeste mai departe

ProtectiaMuncii-EvaluareRisc.ro:
Abilitare Cariere Despre noi Ghid alegere stingatoare Intrebari frecvente Legislatie Parteneri Utile Contact
Suntem pe:

 Facebook

YouTube

 Youtube

Google+

 Google+

 

Tel: 0748.028.457

 Echipamente SSM si PSI

 

 ANPC