Protectia muncii Arges

Protectia muncii Arges

Evaluarea riscurilor profesionale prin norme de protectia muncii trebuie reluata intotdeauna cand intervine o modificare susceptibila sa afecteze modul de perceptie a riscurilor, cand se introduc materiale sau echipamente noi sau cand se schimba modul de organizare sau conditiile de munca.

Pe parcursul evaluarii si, ulterior, al aplicarii de masuri de protectia muncii, este esential sa se acorde o atentie speciala imposibilitatii de transfer a riscului, adica solutiile adoptate sa nu creeze probleme noi. Este totodata foarte important ca riscul sa nu fie deplasat dintr-o zona in alta a sistemului, astfel incat masurile de prevenire/protectia muncii, considerate necesare si adoptate in baza evaluarii riscurilor, sa contribuie efectiv la ameliorarea starii de securitate si sanatate in munca si sa asigure protectia muncii.

Protectia Muncii Arges va este oferita prin serviciile de protectia muncii ale firmei noastre Reliable Solutions Group SRL care asigura protectia muncii angajatilor din orice domeniu de activitate din judetul Arges oferind servicii complete de protectia muncii pe baza legislatiei romane si europene de protectia muncii.