Protectia muncii Bacau

Protectia muncii Bacau

Securitatea muncii, obtinuta prin respectarea fiselor de protectia muncii , este stare a elementelor implicate in realizarea procesului de munca in care este exclusa actiunea factorilor de risc asupra executantului. Este o stare ideala, fara pericol sau pericol minim, spre care se tinde in activitatea de protectia muncii. In realitate, exista niveluri variate de securitate a normelor de protectia muncii, specifice fiecarui sistem de munca, carora le corespund niveluri de risc, de accidentare sau imbolnavire profesionala diferite de zero. Poate fi masurata, analizata si interpretata.

Prin lege de protectia muncii se ofera posibilitatea conducerii persoanei juridice sau persoanei fizice de a cunoaste situatia reala la fiecare loc de munca in domeniul protectia muncii si de a lua masuri adecvate de protectia muncii.

Protectia Muncii judetul Bacau va este pusa la dispozitia prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii angajatorilor.