Protecția Muncii Bihor

Protecția Muncii Bihor oferă servicii SSM
Protecția Muncii Bihor oferă servicii SSM

Protecția Muncii Bihor oferă servicii SSM pentru identificarea celor mai bune soluții pentru crearea și utilizarea în condiții de siguranță a sistemelor de muncă prin intermediul profesioniștilor cu pregătire juridică.

Compania noastră asigură siguranța afacerilor în județul Bihor și oferă tuturor întreprinderilor serviciile esențiale de protecția muncii.

Protecția Muncii Bihor îndeamnă angajații să folosească EIP

Pericolele pentru securitatea ocupațională sunt în orice loc de muncă. Scopul reglementărilor legale privind protecția muncii este acela de a oferi cele mai bune condiții de muncă.

Pentru a face acest lucru, legislația de securitate și sănătate în muncă stabilește furnizarea de condiții speciale pentru persoanele care lucrează în circumstanțe excepționale.

Protecția Muncii Bihor vă propune să vă imaginați că suferiți o accidentare la locul de muncă.

  • Aflați atunci că va trebui să vă plătiți propriile facturile medicale, deoarece angajatorul dumneavoastră sau polița de asigurare a angajatorului consideră că vătămarea este rezultatul neglijenței.

Din nefericire, este posibil ca accidente precum căderi, căderi, alunecări, expunerea la materiale periculoase sau materiale potențial infecțioase, răni, înțepături, arsuri, vânătăi, etc. să aibă ca rezultat o rănire.

  • Vestea bună este că puteți fi eligibil pentru despăgubiri de la asigurătorul angajatorului dacă suferiți o rănire în timp ce purtați echipamentul de protecție (EIP) adecvat.

Evaluarea Riscurilor Bihor, soluții pentru scăderea fluctuației personalului

Protecția pentru urechi
Protecția pentru urechi

Angajații cărora le plac ocupațiile lor vor rămâne frecvent la locul de muncă mai mult decât cei cărora nu le plac. Evaluarea Riscurilor Bihor vine cu soluții pentru problema scăderii fluctuației personalului.

Din acest motiv, este esențial ca angajatorii să ofere personalului cele mai bune echipamente de siguranță a muncii, astfel încât să fie protejați corespunzător și să nu aibă motive să renunțe la locul de muncă.

Prin limitarea absențelor de la locul de muncă din cauza bolii sau rănirii, protejarea angajaților de pericolele profesionale contribuie, de asemenea, la reducerea fluctuației personalului.

Cu alte cuvinte, un loc de muncă securizat permite afacerii dumneavoastră să funcționeze la potențial maxim, sporind producția și veniturile, conform estimărilor făcute de Protecția Muncii Bihor.

EIP vă poate ajuta compania să funcționeze mai bine

Echipamentul de protecție personală vă poate ajuta compania să funcționeze mai bine.

De exemplu, purtarea mănușilor atunci când pregătiți mâncarea vă permite să manipulați cantități uriașe de materiale fără a risca arsuri sau tăieturi.

Similar cu acesta, puteți vedea mai bine și puteți preveni rănile oculare atunci când sudați dacă purtați ochelari de protecție. Câteva echipamente de protecție necesare sunt prezentate de Protecția Muncii Bihor:

  • Protecția pentru urechi este necesară pentru lucrătorii care sunt expuși în mod regulat la zgomote puternice.

În timp ce în unele locuri de muncă ar putea fi eficiente dopurile pentru urechi din spumă, mediile cu adevărat zgomotoase necesită căști profesionale pentru urechi care să închidă complet urechea.

Acest lucru poate fi observat într-o serie de contexte, cum ar fi întreținerea asfalturilor aeroporturilor, minerit și rularea camioanelor mari și zgomotoase.

  • Apărătoare pentru brațe și mănuși medicale. Pentru a proteja membrele, se folosesc frecvent apărătoare pentru brațe și mănuși medicale.

Deși materialul de protecție din piele este de obicei folosit pentru a preveni rănirea sau rănile cauzate de temperatură, cum ar fi arsurile, oamenii trebuie să fie în continuare capabili să-și îndeplinească sarcinile.

  • Îmbrăcămintea de protecție chimică. Când este expus în mod repetat sau continuu la medii periculoase, este necesară protecția întregului corp folosind îmbrăcămintea de protecție chimică.
  • Aparate de respirație. Pompierii trebuie să poarte un costum complet de echipament de protecție personală pentru corp și piele, precum și aparat de respirație atunci când intră într-o structură care arde.

Chiar și atunci când lucrează afară pe un incendiu cu iarbă, EIP constă dintr-un costum complet, mănuși, cizme, cască, ochelari de protecție și un adăpost personal pentru acoperirea de urgență în caz de explozie.

Alegeți opțiunea de top pentru EIP

Măsurile preventive și de protecție a muncii au fost considerate necesare și adoptate pe baza evaluării riscurilor efectuată de inspectorii Protecția Muncii Bihor.

Pentru ca să contribuie efectiv la îmbunătățirea stării de securitate și sănătate în muncă și să asigure protecția muncii, este esențial ca riscul să nu fie transferat dintr-o componentă a sistemului în alta.

Opțiunea de top pentru echipamentul individual de protecție la locul de muncă este varianta oferită de specialiștii Protecția Muncii Bihor.

Alegeți echipamentele de protecție și de siguranță oferite de echipa noastră și primiți consiliere pentru orice problemă în protecția muncii!