Protectia muncii Mures

Protectia muncii Mures

Serviciul intern de prevenire a accidentelor de munca si respectare a normelor de protectia muncii a tuturor angajatorilor si intreprinderilor din judetul Mures, trebuie sa fie format din lucratori care indeplinesc cel putin cerintele prevazute in fisa de protectia muncii si in prevederile din prezenta lege de protectia muncii.

Conducatorul serviciului intern de prevenire si aplicare a normelor de protectia muncii trebuie sa indeplineasca cerintele prevazute in fisa de protectia muncii a Inspectoratului Teritorial de Munca de pe langa judetul Mures.

Incepand cu data de 1 iulie 2011, serviciul intern de prevenire a accidentelor in munca si de aplicare a normelor de protectia muncii, trebuie sa fie format din lucratori care au contract individual de munca cu norma intreaga incheiat cu angajatorul si raportati in fisa de protectia muncii si la inspectorii de protectia muncii de la Inspectoratului Teritorial de Munca de pe langa judetul Mures.

Protectia Muncii judetul Mures sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.