Protecția Muncii Giurgiu

Protecția Muncii Giurgiu verifică echipamentele
Protecția Muncii Giurgiu verifică echipamentele

Protecția Muncii Giurgiu menționează că, de multe ori nu este suficient să vă bazați doar pe standardele de sănătate și securitate pentru a vă asigura că mediul de lucru în care vă aflați este sigur.

Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de lucrul în locuri mici. Va fi întotdeauna benefic să luați măsuri de precauție suplimentare pentru a reduce orice risc.

Protecția Muncii Giurgiu elaborează practicile specifice de lucru sigure

Puteți înțelege mai bine de ce practicile specifice de lucru sigure pentru spații limitate au atât de mult succes citind articolul echipei Protecția Muncii Giurgiu despre accidente atunci când lucrați în spații restrânse.

  • Una dintre măsurile de siguranță este crearea unei proceduri de urgență.

S-a remarcat că cei care lucrează în spații înguste nu ar trebui să facă acest lucru singuri și că trebuie stabilit un bun canal de comunicare bidirecțională. Dar, este la fel de esențial să fie stabilit un proces de urgență.

  • Oferiți o linie clară de comunicare. Contactul bidirecțional cu cineva din afara locului este esențial atunci când lucrați într-o zonă mică. Colegii dumneavoastră sunt acolo pentru:

-a răspunde dacă există o urgență;

-a vă ajuta să raportați dacă aveți probleme;

-a vă verifica.

Evaluarea Riscurilor Giurgiu atenționează asupra alegerii echipamentului de lucru

Loc în care sunt prezenți vapori periculoși
Loc în care sunt prezenți vapori periculoși

Specialiștii Evaluarea Riscurilor Giurgiu au constatat în urma analizei riscurilor că este importantă selectarea echipamentelor de lucru adecvate pentru proiect și spațiul disponibil.

De exemplu, dacă lucrați într-un loc în care sunt prezenți vapori periculoși, este posibil să trebuiască să purtați echipament de respirație pentru a vă oferi o aprovizionare constantă cu aer.

Opțiunea evidentă este un dispozitiv de respirație care seamănă cu echipamentul de scufundări, fără clape și costum neobișnuit.

Cu toate acestea, din cauza volumului designului, v-ar putea restricționa sever mobilitatea și ar putea crește riscul în cazul unei urgențe și al necesității urgente de a părăsi spațiul mic.

Adoptarea echipamentelor de respirație în linie, în care alimentarea cu aer ar proveni de la o sursă de aer din afara spațiului strâns printr-un furtun lung, ar putea fi o soluție mai practică.

Opriți orice mașină sau echipament ce urmează a fi reparate

Experții Protecția Muncii Giurgiu spun că pentru a preveni utilizarea neintenționată, este important să opriți orice mașină sau echipament ce urmează a fi reparate. Pericolele ar putea fi:

  • Atunci când lucrați într-o zonă restrânsă, ca un canal, trebuie să evitați să fiți cuprinși de un torent de deșeuri evacuate.
  • Dacă lucrați într-un siloz de cereale, pericolul poate consta în a fi îngropat de viu în boabele de grâu.
  • În timp ce vă aflați în interiorul unei mașini de tocat carne industrială, este posibil ca cineva să înceapă să lucreze la ea.

Protecția Muncii Giurgiu spune că trebuie să vă asigurați că orice dispozitiv care ar putea fi utilizat și care ulterior v-ar pune viața în pericol a fost deconectat.

Acest lucru poate fi realizat printr-o varietate de metode, inclusiv îndepărtarea unei siguranțe în plus față de doar oprirea energiei.

Asigurați-vă că echipamentul nu va fi pornit în timp ce lucrați la el!

O altă măsură de siguranță recomandată de Protecția Muncii Giurgiu este atașarea unor panouri de avertizare pentru a nu fi folosite întrerupătoarele și panourile de comandă în timp ce se lucrează la ele.

Pentru a vă asigura în continuare că echipamentul nu va fi folosit în timp ce lucrați, va fi întotdeauna util să informați orice supervizor de șantier despre sarcina pe care urmează să o îndepliniți.

Din cauza încălcării sănătății și securității în muncă, companiile pot primi amenzi sau chiar pedepse cu închisoarea pentru cei responsabili de:

  • Inexistența unui plan de urgență în vigoare.
  • Neluarea măsurilor de precauție pentru a reduce riscurile.

Alegeți EIP în funcție de tipul de activitate efectuată

Echipamentele de protecție s-ar putea să nu fie alese adecvat, atunci când lucrați într-o zonă mică. Experții societății noastre vă pot ajuta să le alegeți în funcție de tipul de muncă efectuată.

Protecția Muncii Giurgiu este specializată în oferirea de EIP și în organizarea de cursuri online care acoperă o gamă largă de subiecte de sănătate și securitate în muncă.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre oricare dintre serviciile de protecția muncii!