Protecția Muncii Suceava

Programe de ucenicie, Protecția Muncii Suceava
Programe de ucenicie, Protecția Muncii Suceava

Protecția Muncii Suceava este compania care vă poate ajuta să luați o decizie de afaceri prin angajarea de ucenici care vă vor îmbunătăți forța de muncă actuală și rezultatele acesteia.

Capacitatea de a se antrena la locul de muncă în timp ce angajați noi lucrători este posibilă prin ucenicie. Acest lucru ar putea ajuta afacerea prin creșterea satisfacției personalului și a reținerii angajaților.

Protecția Muncii Suceava prezintă avantajele programelor de ucenicie

Angajarea ucenicilor în companie vă poate ajuta să completați lacunele sau lipsurile de calificare la locul de muncă și să creșteți diversitatea personalului dumneavoastră.

Inspectorii Protecția Muncii Suceava consideră că ambele avantaje pot îmbunătăți calitatea serviciilor și a bunurilor dumneavoastră.

Acest lucru face ca uceniciile să poată fi folosite de oameni la diferite niveluri, cum ar fi cei care abandonează școala, absolvenți de facultate sau persoane care doresc să-și schimbe cariera.

  • Nu toți ucenicii trebuie să fie proaspăt absolvenți.
  • Ucenicii vă pot reduce cheltuielile de recrutare.

Evaluarea riscurilor Suceava precizează dezavantajele angajării de ucenici

Formarea ucenicilor
Formarea ucenicilor

Deși există multe avantaje în a angaja un ucenic, există și unele dezavantaje, conform studiilor făcute de către specialiștii în Evaluarea riscurilor Suceava:

  • Salariul ucenicului, precum și pregătirea acestuia trebuie acoperite de compania dumneavoastră.
  • În funcție de vârsta lor, pot exista restricții cu privire la ceea ce pot și nu pot realiza, cum ar fi nevoia de a lua pauze mai dese sau de a lucra singuri noaptea.
  • De asemenea, este important să rețineți că aceștia trebuie să dedice o parte din timpul lor din orele de lucru pentru formare sau studiu.

Poate fi incredibil de profitabil, dar compania trebuie să se angajeze să ajute lucrătorul ucenic să-și crească performanțele, recomandă echipa de specialiști a Protecția Muncii Suceava.

Top 5 lucruri de avut în vedere la angajarea ucenicilor

Doriți să angajați pe cineva care să se potrivească afacerii dumneavoastră, iar în același timp, să se dezvolte odată cu organizația și să lucreze în ritmul necesar pentru a contribui cu succes.

Specialiștii în resurse umane ai Protecția Muncii Suceava spun că, pentru a respecta legislația în domeniul securitate și sănătate în muncă, trebuie să aveți în vedere următoarele:

  • Ucenicii trebuie să aibă cel puțin 16 ani și să nu fie înscriși la o școală cu normă întreagă.
  • Salariul minim trebuie plătit acestora.
  • Acești angajați trebuie să dezvolte abilități specifice locului de muncă în timp ce colaborează cu colegi cunoscători.
  • Ei trebuie să acorde timp pe parcursul săptămânii lor de lucru (cel puțin 20% din orele lor de lucru) pentru formare sau educație.
  • Durata uceniciei trebuie să fie de cel puțin un an.

Ajutor din partea experților HR ai Protecția Muncii Suceava

Un alt dezavantaj al angajării unui ucenic poate fi faptul că este nevoie de timp pentru a descoperi solicitantul potrivit.

O variantă utilizată de angajatori este menținerea lor ca lucrători după ce și-au terminat formarea și au primit certificarea, oferindu-le o poziție permanentă sau un program de ucenicie mai avansat.

Experții în resurse umane ai Protecția Muncii Suceava vă vor ajuta enorm oferindu-vă răspunsuri la probleme pe care poate nu le-ați luat în considerare atunci când ați hotărât angajarea ucenicilor.

Vă putem oferi soluții prin externalizarea serviciilor în domeniul HR (resurse umane) către compania noastră pentru ca riscul dumneavoastră să fie minim.

Alegeți experiența unui grup de experți și consilieri în probleme de protecția muncii

Puteți alege Protecția Muncii Suceava pentru a avea acces la experiența unui grup de experți și consilieri care sunt disponibili prin telefon, e-mail și în persoană non-stop.

Ei vă vor putea ajuta și vă vor oferi îndrumări și în alte probleme legate de:

Suntem aici pentru a vă menține afacerile pe locuri fruntașe, indiferent de nevoile de sănătate și securitate în muncă.

Contactați-ne chiar astăzi pentru a profita de oferta de servicii a Protecția Muncii Suceava!