Protecția Muncii Adjud

Protecția Muncii Adjud
Protecția Muncii Adjud

Protecția Muncii Adjud a constatat că multe dintre pericolele obișnuite în industria construcțiilor pot fi limitate sau evitate dacă se asigură o instruire adecvată în materie de siguranță.

Indiferent de întârzieri sau de termenele limită care se profilează, instruirea în materie de siguranță nu ar trebui să fie niciodată privită ca o sarcină de unică folosință.

Este esențial ca fiecare angajat, chiar și veteranii experimentați, să participe în mod regulat la întâlniri de siguranță și instruire.

Protecția Muncii Adjud recomandă instruirea în materie de siguranță

Pe lângă beneficiul evident de a menține lucrătorii în siguranță, un loc de muncă sigur va reduce costurile totale de construcție, spun experții Protecția Muncii Adjud.

De exemplu, instruirea adecvată în materie de siguranță poate reduce pierderile asigurate, penalitățile administrative, amenzile SSM și onorariile de litigii și avocați.

Simplul fapt că întâlnirile regulate păstrează siguranța în mintea angajaților poate fi benefic. Făcând siguranța o prioritate, antreprenorii pot reduce semnificativ rănile și decesele la locul de muncă.

Managerii și supraveghetorii trebuie să investească timp în furnizarea de instrucțiuni și îndrumări relevante și utile în materie de siguranță.

Evaluarea Riscurilor Adjud consideră că munca în construcții este o activitate în mod inerent periculoasă

Siguranța este o cerință în construcții
Siguranța este o cerință în construcții

Toți angajații ar trebui să poată merge la muncă fără teama de rănire sau deces, iar liderilor le revine obligația să asigure locuri de muncă sigure și să creeze o cultură a siguranței în rândul lucrătorilor tăi.

Practicarea corespunzătoare a securității și sănătății la locul de muncă va face mai mult decât protejarea lucrătorilor și a publicului. De procesele și procedurile potrivite va beneficia și afacerea dumneavoastră.

Siguranța este o cerință în construcții, este impusă de legislația în Securitate și Sănătate în Muncă.

Conform specialiștilor Protecția Muncii Adjud, o abordare proactivă a siguranței vă va ajuta să evitați amenzile și alte sancțiuni.

Pe lângă preocupările etice evidente de menținere a lucrătorilor fără răniri, există costuri semnificative asociate cu un șantier de lucru nesigur.

În calitate de manager, puteți face o diferență reală în acest domeniu critic.

Un șantier sigur, una dintre cele mai importante responsabilități ale unui manager

Industria construcțiilor este una dintre cele mai periculoase în ceea ce privește decesele la locul de muncă.

În calitate de manager, aveți obligația de a înțelege riscurile și de a menține lucrătorii în siguranță la locul de muncă.

Protecția Muncii Adjud a demonstrat că, deoarece accidentele de șantier sunt considerate obișnuite, există o mare responsabilitate de a menține un șantier de lucru sigur și de a avea grijă de lucrătorii lor.

Unele dintre cele mai comune pericole sunt:

  • Căderile de la înălțime
  • Obiectele în cădere
  • Expunerea la substanțele periculoase
  • Inhalarea prafului
  • Lucrul în spații închise
  • Accidentele cu vehicule cu motor

Moduri de reducere a accidentelor la locul de muncă

Lucrările în industria construcțiilor sunt o muncă periculoasă pe teren și include multe sarcini și condiții periculoase, cum ar fi lucrul la înălțime, excavare, zgomot, praf, unelte și echipamente electrice.

Principalele pericole de siguranță pe șantierele de construcții includ căderi, prindere între obiecte, electrocutări și lovirea de obiecte.

Eșecurile în identificarea pericolelor se datorează adesea instruirii și supravegherii limitate sau necorespunzătoare a lucrătorilor și utilizării echipamentelor necorespunzătoare.

Siguranța șantierului este unul dintre lucrurile cele mai trecute cu vederea în timpul unui proiect de construcție. Pentru supraveghetorii în construcții, gestionarea riscului vine odată cu teritoriul.

În unele cazuri, riscul asociat cu întârzierile proiectelor și daunele lichidate poate face ca unii supraveghetori sau manageri de construcții să se zgârcească cu instruirea în materie de siguranță.

Adesea, există convingerea generală că instruirea în materie de siguranță este importantă, dar se crede că este o măsură cu care majoritatea lucrătorilor sunt familiarizați.

În conformitate cu această credință greșită, managerii sub presiune pentru a respecta termenele limită ale proiectului ar putea scurta cursul de instruire în materie de siguranță în schimbul mai multor ore de muncă efectivă.

Protecția Muncii Adjud efectuează evaluări de risc în construcții

În timp ce scutirea de instruire în materie de siguranță poate părea o idee bună, rareori este și poate duce la o răspundere semnificativă pentru antreprenorul general și chiar pentru proprietar.

Toată lumea din industria construcțiilor știe că munca poate fi periculoasă. De fapt, mai multe ocupații din construcții au înregistrat cel mai mare număr de decese: dulgheri, electricieni, instalatori de țevi sau de aburi.

Cu toate acestea, pentru a ilustra mai bine pericolul real, antreprenorii ar trebui să verifice rezultate evaluărilor riscurilor efectuate de inspectorii Protecția Muncii Adjud și de alte agenții de raportare.

Doriți să reduceți riscul de decese înregistrate la locurile de muncă din construcții?

Solicitați serviciile Protecția Muncii Adjud, accesând pagina de contact a site-ului!