Protectia muncii Bucuresti

Protectia muncii Bucuresti
Ne adresam cu serviciile de protectia muncii in Bucuresti tuturor managerilor si administratorilor de firme. Ne adresam Pfa-urilor, Pfi-urilor, SRL-urilor, ONG-urilor, SA-urilor si oricarei forme de organizare ce poate sa detina angajati.

Ne adresam si cabinetelor notarile, cabinetelor de avocati, cabinetelor medicale, ce necesita autorizare suplimentara de la ITM.

Facem Protectia muncii si o facem bine!

Credem in tinerii antreprenori si in visul fiecaruia. Vedem zilnic fel de fel de activitati care mai de care mai intersanta. Credem ca fiecare antreprenor merita suportul tuturor prestatorilor de servicii: contabilitate, protectia muncii, aparare impotriva incendiilor, medicina muncii, macar in primii ani de activitate, timp in care antreprenorul isi dezvolta activitatea si o slefuieste dupa propriile considerente. De aceea, echipa noastra vine in intampinarea tinerilor antreprenori cu oferta de nerefuzat!

Cere oferta personalizata aici: [email protected]
suna la numarul : 0740.195.951 ing.Stefan Panaitiu sau completeaza formularul din dreapta!

Haideti sa discutam si despre legislatia in vigoare de Protectia muncii: L 319/2006.

Prin prezenta lege de protectia muncii, se considera contraventie si se sanctioneaza cu amenda incalcarea normelor de protectia muncii privind:

– asigurarea exploatarii fara pericole a recipientelor-butelii cu gaze comprimate sau lichefiate, a echipamentelor de protectia muncii mecanice sub presiune si a celor de ridicat, a conductelor prin care circula fluide sub presiune si a altor asemenea echipamente de munca care nu respecta normele de protectia muncii;

– utilizarea, intretinerea, revizia si repararea periodica a echipamentelor de protectia muncii si a uneltelor si masinilor de munca;

– asigurarea, marcarea si intretinerea cailor de acces si de circulatie conform fisei de protectia muncii;

– asigurarea iluminatului de siguranta si a achipamentului de protectia muncii specific;

Protectia Muncii Bucuresti ofera servicii complete de protectia muncii si aparare impotriva incendiilor prin intermediul firmei noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.

De ce Reliable Solutions Group Bucuresti?
Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale.

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:
Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
Activitatile de Protectia muncii in munca Bucuresti (PSI Bucuresti) desfasurate de echipa RSG sunt:
Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
Instructaje periodice.
Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.