Protecția Muncii București

Protecția Muncii București este specializată în înțelegerea accidentelor
Protecția Muncii București este specializată în înțelegerea accidentelor

Protecția Muncii București este specializată în înțelegerea accidentelor la locul de muncă, ce sunt acestea și ce trebuie făcut în cazul trist al unuia, măsurile luate fiind cruciale pentru angajați și companii.

Informăm clienții actuali și potențiali despre aceste servicii de protecția muncii, astfel încât aceștia să fie conștienți de opțiunile lor în cazul în care apare vreodată o situație neplăcută.

Protecția Muncii București oferă servicii de protecția muncii

Deviza specialiștilor Protecția Muncii București este: Efectuăm protecția muncii și o facem bine!

Este important ca angajații să fie instruiți cu privire la ce trebuie să facă pentru siguranța lor dacă lucrează în anumite industrii cu riscuri de siguranță foarte semnificative, cum ar fi transportul și construcțiile.

Un incident care are loc discret, rapid sau neașteptat la locul de muncă și are ca rezultat vătămarea fizică sau psihică a lucrătorilor se numește accident.

Aceste accidente implică răniri sau decese suferite în timpul îndeplinirii sarcinilor legate de muncă, fie în afara șantierului, fie pe proprietatea companiei.

Evaluarea Riscurilor București analizează riscurile de accidente de muncă

Șoferii de camioane pot suferi accidente
Șoferii de camioane pot suferi accidente

Rețineți că accidentele de muncă se pot întâmpla oriunde, în orice moment. Accidentele la locul de muncă pot rezulta din comportamente riscante sau din mediul de lucru nesigur.

Datorită mediilor lor de lucru extrem de periculoase, șoferii de camioane și muncitorii în construcții se confruntă cu unele dintre cele mai mari rate de răniri și decese.

Orice angajat, indiferent de domeniul său de activitate, poate suferi un accident la locul de muncă.

Aici intervin experții Evaluarea Riscurilor București, care analizează riscurile pentru minimizarea daunelor înainte de a se întâmpla un incident la locul de muncă.

Fiecare proprietar de afaceri merită asistența prestatorilor de servicii

Avem încredere în afacerile în devenire și în visele tuturor oamenilor. Inspectorii Protecția Muncii București consideră că fiecare proprietar de afaceri merită asistența prestatorilor de servicii, inclusiv:

  • Contabilitate
  • Protecția muncii
  • Protecția împotriva incendiilor
  • Medicina muncii

În fazele inițiale de funcționare, când antreprenorul își dezvoltă și își ajustează activitatea pe baza propriilor sale considerații sunt necesare serviciile de siguranță pe care Protecția Muncii București le poate oferi.

Prin urmare, tinerii proprietari de afaceri sunt întâmpinați de echipa noastră cu o ofertă atrăgătoare!

Abordăm toți managerii și administratorii corporativi cu serviciile de protecție a muncii din București. Vorbim de organizații tip PFA, PFI, SRL, ONG, SA sau orice alt tip de companie care ar putea avea angajați.

Cabinetele notariale, juridice și medicale sunt și ele obiectivele noastre, întrucât ne putem ocupa de autorizațiile suplimentare emise de către ITM.

Legea pedepsește încălcarea regulilor de protecție a muncii

Legea nr. 319/2006, actuala legislație privind Protecția Muncii, prevede că neasigurarea funcționării în condiții de siguranță este considerată o încălcare a regulilor de protecție a muncii pentru:

-recipientele-cilindri cu gaze comprimate sau lichefiate;

-echipamentele mecanice de protecție a muncii sub presiune și a celor de ridicare;

-conductele prin care circulă fluide sub presiune;

-alte echipamente de lucru similare care nu sunt conforme cu legislația.

Din perspectiva SSM, Protecția Muncii București garantează siguranța angajaților dumneavoastră pentru a vă menține activitatea continuă și neîntreruptă.

Asigurăm structura organizatorică, instrumentele și echipamentele necesare pentru sănătatea și securitatea muncii în companii, precum și măsurile de precauție necesare împotriva incendiilor interne.

Activitățile de protecție a lucrătorilor la locurile de muncă din București înseamnă servicii precum:

  • Documentarea în domeniul securitate și sănătate în muncă
  • Evaluarea riscurilor
  • Prevenirea și Stingerea Incendiilor

Echipa Protecția Muncii București organizează cursuri pentru instruirea periodică a angajaților și elaborează și actualizează planul de prevenire și protecție a muncii.

Riscați să puneți în pericol compania și angajații în cazul unui accident de muncă. De aceea, Protecția Muncii București vine cu următoarele măsuri de siguranță:

-utilizarea, întreținerea, actualizarea și efectuarea de reparații periodice la unelte, mașini și echipamente de protecție a muncii;

-asigurarea, identificarea și întreținerea căilor de acces și circulație în conformitate cu fișa de protecție a muncii;

-furnizarea de iluminare de siguranță și echipament de protecție desemnat pentru lucru.

Serviciile de protecția muncii scutesc angajatorii de probleme

Având în vedere că este un privilegiu legal garantat angajatului, protecția muncii este o necesitate pentru toate instituțiile sau întreprinderile, nu un beneficiu opțional.

Afacerea dumneavoastră poate fi protejată de expertiza firmei noastre în protecția muncii. Spunem asta pentru că, în caz de control ITM, s-ar putea să vă confruntați cu sancțiuni civile sau penale.

Măsurile de economisire a costurilor includ utilizarea serviciilor noastre pentru a evita amenzile, revocarea licenței sau, în cazul controlului ITM, depunerea unei plângeri penale.

Vă rugăm să contactați Protecția Muncii București dacă aveți întrebări despre legile care reglementează compensarea lucrătorilor sau accidentele de muncă!