Protectia muncii Satu Mare

Protectia muncii Satu Mare

Conform prezentei legi de protectia muncii, comitetul pentru aplicarea normelor de protectia muncii si sanatate in munca din judetul Satu Mare se constituie in unitatile care au un numar de cel putin 50 de lucratori, inclusiv cu capital strain, care desfasoara activitati pe teritoriul judetului Satu Mare.

Inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Satu Mare pot impune constituirea comitetului pentru aplicarea normelor de protectia muncii si sanatate in munca in intreprinderile cu un numar mai mic de 50 de lucratori in functie de natura activitatii si de riscurile identificate in fisa de protectia muncii.

Comitetul de aplicare a normelor de protectia muncii si sanatate in munca se constituie, conform prevederilor din fisa de protectia muncii, si in cazul intreprinderilor care desfasoara activitati temporar, respectiv cu o durata mai mare de 3 luni.

Protectia Muncii judetul Satu Mare sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile de protectia muncii necesare tuturor angajatorilor si intreprinderilor.