Protectia muncii Alba

Protectia muncii Alba

Protectia Muncii Alba
Contact Protectia Muncii Alba – Evaluarea Riscurilor Alba

Riscurile si factorii de risc in protectia muncii sunt obiectivi cand sunt generati de factorul material (mijloace de productie si mediul de munca) si subiectivi cand sunt generati de factorul uman (executant si sarcina de munca).

Daunele care sunt vatamari sau pagube materiale produse in sistemul de munca sunt strans legate si corelate cu notiunile de protectia muncii. Disfunctiile in protectia muncii pot sau nu produce vatamarea sau modificarea starii de sanatate. Factorii de risc in protectia muncii reprezinta de fapt abateri de la starea normala de functionare a componentelor sistemului de munca. Factorii de risc reprezinta in esenta cauze potentiale ale accidentelor de munca si imbolnavirilor profesionale.

Spatiul de manifestare a factorilor de risc identificati in protectia muncii este procesul de munca desfasurat de sistemul de munca. Evidentierea factorilor de risc si cuantificarea lor (determinarea nivelului de risc) prin servicii de protectia muncii se realizeaza numai printr-o analiza sistematica a caracteristicilor accidentogene si ale abaterilor posibile la nivelul fiecarei componente a sistemului de munca.

Reliable Solutions Group SRL asigura protectia muncii angajatilor din orice domeniu de activitate din judetul Alba oferind servicii complete de protectia muncii pe baza legislatiei romane si europene de protectia muncii.

Contact Protectia Muncii Alba – Evaluarea Riscurilor Alba