Protectia muncii Ilfov

Protectia muncii Ilfov

Urmatoarele activitati din fisa de protectia muncii vor fi interpinse de catre angajatorii si intreprinderile judetului Ilfov pentru respectarea normelor de protectia muncii aflate in vigoare:

– stabilirea zonelor care necesita semnalizare de securitate si sanatate in munca conforme cu normele de protectia muncii, stabilirea tipului de semnalizare necesar si amplasarea conform prevederilor legii de protectia muncii privind cerintele minime pentru semnalizarea de securitate si/sau sanatate la locul de munca;

– evidenta meseriilor si a profesiilor prevazute de legislatia de protectia muncii, pentru care este necesara autorizarea exercitarii lor de care inspectorii de protectia muncii de la Inspectoratul Teritorial de Munca a judetului Ilfov;

– evidenta posturilor de lucru care necesita examene medicale suplimentare in vederea respectarii normelor de protectia muncii;

Protectia Muncii judetul Ilfov sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.

Cere oferta personalizata de Protectia muncii pentru Ilfov aici: [email protected]

De ce Reliable Solutions Group Ilfov?
Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale.

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:
Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
Activitatile de Protectia muncii in munca Ilfov (PSI Ilfov) desfasurate de echipa RSG sunt:
Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
Instructaje periodice.
Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.