Evaluare riscuri Otopeni

Solicita oferta PaginiStiriVideoCOR SERVICIU CLIENTI : 0748.028.457 [email protected]  


RSGE Breadcrumbs arrow Servicii Breadcrumbs arrow Evaluarea riscurilor Breadcrumbs arrow Bucuresti-Ilfov Breadcrumbs arrow Otopeni

Protectia muncii Servicii complete de protectia
muncii in Bucuresti
  Prevenire si stingere
incendii
Documentatie PSI completa   Evaluarea riscurilor Creare dosar complet
in 7 zile
  Protectie civila
Oferta protectie civila
de specialitate
  Medicina muncii Totul despre medicina
muncii

 

Evaluarea riscurilor – Otopeni

RSGE va ofera servicii de Evaluare riscuri Otopeni, documentatie completa si reprezentare la control.

Din punt de vedere legal si conform prevederilor cu privire la securitatea si sanatatea in munca, angajatorul are obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

De asemenea, acesta mai are obligatia legala de a efectua o evaluare de risc la locul de munca, aceasta trebuie sa includa si grupurile sensibila la riscuri specifice.

Evaluarea de risc urmareste identificarea tuturor riscurilor prezente la locul de munca, precum si gradul de risc al acestora.

Odata acesti factori de risc identificati, este important sa se ia toate masurile necesare pentru a diminua expunerea lucratorilor la acestia.

Pentru mai multe informatii legate de Evaluarea de riscuri la securitate fizica Otopeni contactati-ne cu ajutorul formularului de Contact.

Orice agent economic are responsabilitatea de a-si proteja bunurile si resursele financiare. De aceea, analiza si evaluarea riscului operational este o activitate esentiala pentru bunul mers al oricarei organizatii. Totodata, este o reglementare legala, care, neindeplinita, aduce cu sine o serie de consecinte legale si financiare. De aceea, pentru ca organizatia sa isi desfasoare activitatea in parametrii normali, are nevoie de evaluarea riscurilor la securitate fizica Otopeni. Astfel, apelati la o analiza risc la securitate fizica efectuata de un expert.

Atunci cand apelati la un evaluator de risc la securitatea fizica, acesta desfasoara o activitate metodica bine documentata, in urma careia va obtine o evaluare corecta si reala. Pe baza rezultateor evaluarii, se vor putea implementa masurile necesare de protectie corespunzator nivelului de risc identificat. Printr-un management de securitate eficient si pus in aplicare corect, respectand un protocol bine definit, riscurile si amenintarile care pot sa apara se diminueaza considerabil, inlesnind desfasurarea in conditii optime a activitatii companiei. Evaluarea riscurilor la securitate fizica Otopeni este o obligatie si o necesitate in acelsi timp. Nu treceti cu vederea riscurile existente.

RSGE va pune la dispozitie servicii complete de Evaluare riscuri Otopeni, Securitate fizica si analiza de risc la preturi bune. Avand o experienta de peste 3 ani in acest domeniu, am inteles ca profesionalismul, respectarea termenelor si transparenta reprezinta singura modalitate de a avea o afacere de succes.

In cazul unui control riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale, amenzi care va pot pune afacerea in pericol.

Securitatea fizica este obligatorie pentru societatile comerciale cat si pentru institutii, iar echipa RSGE va ofera solutii prin intermediul carora riscul de efractie dispare.

Eficientizarea costurilor:

Costurile analizei de risc sunt influentate in mod direct de:

 • obiectul de activitate al societăţii;
 • suprafaţa totală şi suprafaţa construită;
 • numărul de angajaţi;
 • valoarea aproximativă a bunurilor societăţii;
 • zona de dispunere a obiectivului;
 • măsurile de securitate implementate;
 • numărul punctelor de lucru/obiectivelor.

Documentatia de Evaluare de risc intocmita de echipa RSGE cuprinde:

 • Raportul de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizică
 • Grila de evaluare specifică obiectului de activitate
 • Documentele suport (chestionare, declarații, alte documente specifice)

Aaliza de Risc efectuata protejeaza valoarea Organizatiei astfel:

 • Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptarii masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de  lege,  transpuse in planul de paza si/sau proiectul  tehnic  a sistemului electronic de securitate;
 • Evaluarea riscurilor reprezinta o solutie rationala si ordonata, a identificarii problemelor de securitate prin determinarea probabilitatii de producere a riscurilor;
 • Poate fi si o metoda de estimare a pierderilor asteptate in cazul aparitiei unui eveniment nedorit.

Pentru mai multe informatii legate de Evaluarea de riscuri in Otopeni si Ilfov cat si documentatia completa, nu ezitati sa ne contactati cu ajutorul formularului de contact de pe site din pagina de Contact.

citeste mai departe

Solicita oferta0748.028.457   Doresc oferta pentru: A. Intocmirea dosarului SSM B. Intocmirea dosarului PSI C. Evaluarea riscurilor D. Instructaj periodic + fise   Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile
Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata
Plata compusaPlata integralaPlata esalonata Mesaj

Ultimele noutatiSpecificitatea SSM   Ce este, până la urmă, Securitatea și sănătatea în muncă? Ce trebuie să înțeleg, ce trebuie să rețin, ce pot da la o parte din toată această informație stufoasă și gr
Citeste mai departe Cauti un evaluator de risc pentru compania ta?   Daca esti in cautarea unui evaluator de risc pentru compania, organizatia sau institutia pe care o conduci, trebuie sa stii ca esti la un telefon distanta de un specialist in acest domeniu. Probabil
Citeste mai departe Mintea neinteleasa   Verificam cele mai puternice echipamente folosite pe fiecare loc de muncă. Se impiedica, cad si isi lovesc masinile în timp ce privesc în jos concentrati asupra telefoanelelor mobile. Ac
Citeste mai departe

ProtectiaMuncii-EvaluareRisc.ro:
Abilitare Cariere Despre noi Ghid alegere stingatoare Intrebari frecvente Legislatie Parteneri Utile Contact
Suntem pe:

 Facebook

YouTube

Youtube

Google+

Google+

Tel: 0748.028.457

 Echipamente SSM si PSI

 ANPC