AcasăProtectia MunciiFaceți din sănătatea și securitatea în muncă o prioritate de vârf în...

Faceți din sănătatea și securitatea în muncă o prioritate de vârf în organizații

Date:

Articole asemanatoare

spot_imgspot_img

Sănătatea și securitatea în muncă se află în centrul oricărei organizații cu un grad ridicat de maturitate în materie de siguranță, un obiectiv pe care toți antreprenorii îl împărtășesc.

Vă puteți îmbunătăți semnificativ performanța în materie de siguranță numai atunci când adunați și urmăriți măsurile de siguranță adecvate.

Sănătatea și securitatea în muncă este baza pentru o performanță eficientă

Faptul că sănătatea și securitatea în muncă are un impact asupra activităților din orice companie, servește drept bază pentru o performanță eficientă.

Să folosim strategia ca exemplu. Scopul dumneavoastră va fi să protejați oamenii și să oferiți un mediu de lucru mai sigur și mai durabil dacă siguranța este o componentă de bază a strategiei dumneavoastră.

Veți începe să aveți părțile interesate potrivite alături atunci când va veni timpul să vă stabiliți obiectivele și strategiile pe care le veți folosi pentru a le atinge, dacă acest lucru se află în centrul tuturor alegerilor.

De asemenea, vor fi luate în considerare instrumentele, resursele și sistemele adecvate de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Vă puteți îmbunătăți maturitatea în materie de siguranță, reducând în același timp incidentele la locul de muncă, punând sănătatea și securitatea în muncă pe primul loc.

Ca rezultat, va exista o creștere a productivității, a reputației mărcii și, în cele din urmă, a vânzărilor.

Arătați că fiecare este responsabil pentru propria lui siguranță

Toată lumea, de la directori de top până la angajații din prima linie, este responsabilă pentru sănătatea și securitatea în muncă.

Încurajând pe toți membrii organizației să recunoască acest lucru și insuflând un sentiment de responsabilitate, vă puteți crește maturitatea în materie de siguranță.

Conducerea organizației este locul unde începe totul. Managerii trebuie să-și demonstreze angajamentul față de siguranță și atenția față de aceasta.

Acest lucru se realizează prin identificarea performanței în sănătate și securitate în muncă drept unul dintre obiectivele afacerii.

Performanța în sănătate și securitate oferă organizației resursele de care are nevoie pentru a atinge aceste obiective și solicitând contribuția angajaților.

Utilizați analiza datelor pentru a vă îmbunătăți continuu

Siguranța la locul de muncă
Siguranța la locul de muncă

Datele și analiza lor sunt încă o altă componentă crucială pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți nivelul de maturitate al siguranței la locul de muncă.

Este posibil să începeți să identificați punctele tari și slabe ale performanței dumneavoastră de siguranță cu o înțelegere aprofundată a acesteia.

Acest lucru vă va ajuta să stabiliți priorități pentru sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți pentru a elimina mai eficient pericolele din companie.

Măsurați atât indicatorii principali, cât și indicatorii finali, inclusiv:

-ratele de finalizare a instruirii angajaților;

-starea elementelor de acțiune finalizate;

-incidența accidentărilor cu timpul pierdut;

-zilele de plecare limitate sau mutate și multe altele.

Puteți începe să urmăriți tendințele și modelele în datele dumneavoastră după ce ați determinat valorile necesare pentru a vă atinge obiectivele de siguranță.

Alege serviciile complete SSM și PSI
Alege serviciile complete SSM și PSI

Trei moduri de a îmbunătăți sănătatea și securitatea în muncă în organizație

Tocmai am atins suprafața complexității din jurul maturității sănătății și securității. Înainte de a lua orice măsură, asigurați-vă că cercetați cât de mult puteți despre subiect.

Adunați toate datele pe care le doriți pentru a construi corect o strategie de creștere a maturității în materie de sănătate și securitate în muncă în organizația dumneavoastră.

Unele dintre diferitele acțiuni pe care angajatorii le pot întreprinde pentru a atinge cel mai înalt nivel includ:

  • Faceți din sănătatea și securitatea în muncă o prioritate în toate aspectele operațiunilor.
  • Încurajați membrii personalului să ia parte la inițiative de siguranță și să lucreze cu managementul care este preocupat de siguranța lor.
  • Pentru a îmbunătăți continuu, adunați și analizați datele corespunzătoare.

Contactați specialiștii!

Acum puteți construi o strategie de sănătate și securitate în muncă mai proactivă, luând decizii bazate pe date.

Asigurați-vă de comunicarea acestor informații către tot personalul, astfel încât să fie conștienți de domeniile de siguranță care necesită îmbunătățiri.

Specialiștii în protecția muncii vă pot ajuta să aflați mai multe despre cum să transformați datele de siguranță în informații utile.

Accesați pagina de contact a specialiștilor în sănătate și securitate în muncă pentru a îmbunătăți siguranța în compania dumneavoastră!

Abonează-te

- Nu ratati nici-un articol - notificare

- Puteti obține acces deplin la conținutul nostru premium

- Navigați gratuit cu până la 5 dispozitive simultan

Ultimele articole