COR 2018 – Grupe de baza din Grupa minora 524

Solicita oferta PaginiStiriVideoCOR SERVICIU CLIENTI : 0748.028.457 [email protected]  


RSGE Breadcrumbs arrowGrupe majore Breadcrumbs arrowSubgrupe majore Breadcrumbs arrowGrupe minore Breadcrumbs arrowGrupe de baza

Coduri COR 2013, Revisal
Introdu o meserie sau un cod COR in campul de mai jos

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

COR 2018 Clasificarea ocupatiilor din Romania524 – Alti lucratori in domeniul vanzarilor7 grupe de baza
Grupa minora 524 face parte din– Subgrupa majora 5 – Lucratori in domeniul serviciilor– Grupa minora 52 – Lucratori in domeniul vanzarilor
Alti lucratori din domeniul vanzarilor se ocupa cu prezentarea demonstrativa si vanzarea de bunuri, produse alimentare si servicii, de obicei publicului larg, in alt context decat vanzarea in piete, pe strada sau in magazine. Aceasta grupa de baza include vanzatorii neclasificati in grupele minore 521 – Vanzatori stradali si in piete, 522 – Vanzatori in magazine si 523 – Casieri si vanzatori de bilete.

5241 – Manechine si asimilati Manechinele si alte modele imbraca si prezinta articole vestimentare si accesorii, pozeaza pentru fotografii, film si inregistrare video, publicitate sau pentru creatii artistice.
5242 – Prezentatori produse Prezentatorii de produse recomanda prin demonstratii produse (marfurile) in spatii comerciale, expozitii si locuinte private.
5243 – Vanzatori la domiciliu Vanzatorii la domiciliul clientului vand bunuri si servicii si propun tranzactii pentru o unitate (firma) prin abordarea sau vizitarea potentialilor clienti, de obicei rezidenti in locuinte private, mergand la domiciliul acestora.
5244 – Vanzatori in case de comenzi Vanzatorii in case de comenzi contacteaza clientii existenti si pe cei potentiali, utilizand telefonul sau alte mijloace de comunicatii electronice, pentru a promova bunuri si servicii, obtinerea de vanzari si stabilirea de vizite de vanzari. Acestia pot contacta un client dintr-un centru de comanda prin telefon sau din spatii necentralizate.
5245 – Lucratori in benzinarii Lucratorii in benzinarii vand combustibil, lubrifianti si alte produse pentru automobile si furnizeaza servicii cum ar fi alimentarea, curatarea, lubrifierea si efectuarea de reparatii minore la autovehicule.
5246 – Lucratori in unitati de alimentatie publica Lucratorii in unitati de alimentatie publica servesc clientii la ghiseele alimentare, definitiveaza prepararea produselor alimentare simple in restaurante, cafenele, hoteluri, puncte de fast-food, bufete, spitale si alte locatii.
5249 – Lucratori in domeniul vanzarilor neclasificati in grupele de baza anterioare Aceasta grupa de baza cuprinde lucratorii in vanzari care nu sunt clasificati in alta parte in subgrupa majora 52 – Lucratori in domeniul vanzarilor.

Ultimele noutatiSpecificitatea SSM   Ce este, până la urmă, Securitatea și sănătatea în muncă? Ce trebuie să înțeleg, ce trebuie să rețin, ce pot da la o parte din toată această informație stufoasă și gr
Citeste mai departe Cauti un evaluator de risc pentru compania ta?   Daca esti in cautarea unui evaluator de risc pentru compania, organizatia sau institutia pe care o conduci, trebuie sa stii ca esti la un telefon distanta de un specialist in acest domeniu. Probabil
Citeste mai departe Mintea neinteleasa   Verificam cele mai puternice echipamente folosite pe fiecare loc de muncă. Se impiedica, cad si isi lovesc masinile în timp ce privesc în jos concentrati asupra telefoanelelor mobile. Ac
Citeste mai departe

ProtectiaMuncii-EvaluareRisc.ro:
Abilitare Cariere Despre noi Ghid alegere stingatoare Intrebari frecvente Legislatie Parteneri Utile Contact
Suntem pe:

 Facebook

YouTube

 Youtube

Google+

 Google+

 

Tel: 0748.028.457

 Echipamente SSM si PSI

 

 ANPC