Protectia muncii Bistrita Nasaud

Protectia muncii Bihor

Prin lege protectia muncii reprezinta azi un domeniu multidisciplinar (tehnic si stiintific) asigurat de catre specialisti, formati conform legilor in a caror preocupare de baza este gasirea celor mai adecvate solutii de proiectare si exploatare a sistemelor de munca in conditii de siguranta.

Normele de protectia muncii bine asigurate, imbunatatirea conditiilor de munca, sunt posibile numai prin evaluarea (cuantificarea) conditiilor concrete existente in sistemul de munca analizat, adica evaluarea, autoevaluarea in fisa de protectia muncii si evaluarea riscurilor la locurile de munca. Normele de protectia muncii au ca scop asigurarea celor mai bune conditii de munca, prin protectia muncii se previn accidentele si imbolnavirile profesionale, fisa de protectia muncii stabileste asigurarea unor conditii speciale pentru persoanele care muncesc in conditii deosebite.

Protectia Muncii judetul Bihor este asigurata prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.