Protectia muncii Vlahita

  Conform legii de protectia muncii in vigoare, sanctiunile contraventionale rezultate de incalcarea normelor prin protectia muncii se aplica persoanelor juridice si persoanelor fizice, angajatori sau angajati de catre inspectorii de protectia muncii de la Inspectoratul Teritorial de Munca din orasul Vlahita, judetul Harghita.

  Persoanele sanctionate contraventional pentru incalcarea prevederilor din fisa de protectia muncii pot formula plangere impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei in termen de 15 zile de la data comunicarii, la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost savarsita contraventia.

  Hotararile judecatoresti pronuntate impotriva persoanelor fizice si persoanelor juridice pentru incalcarea legii de protectia muncii sunt supuse recursului.

 

Protectia Muncii Vlahita, judetul Harghita sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed