Protectia muncii Targu Mures

   Serviciile externe de prevenire si aplicare a normelor de protectia muncii pentru toti angajatorii si intreprinderile orasului Targu Mures, judetul Mures au obligatia sa puna la dispozitia beneficiarilor de servicii informatiile prevazute in prezenta lege de protectia muncii din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 49/2009 privind libertatea de stabilire a prestatorilor de servicii si libertatea de a furniza servicii in Romania, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 68/2010.

   Serviciul extern de prevenire si aplicare a normelor de protectia muncii trebuie sa intocmeasca un raport de activitate semestrial in fisa de protectia muncii, potrivit modelului prevazut in legea de protectia muncii si sa il trimita la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Mures.

 

   Protectia Muncii Targu Mures, judetul Mures sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed