Protectia muncii Sebis

In toate sistemele existente si la toate locurile de munca, angajatorul detine obligatia generala de a garanta protectia muncii  angajatilor sai.Obligatiile ce incuba angajatorilor in protectia muncii decurg din legislatia existenta in acest domeniu in tara noastra, care a fost armonizata cu legislatia Uniunii Europene privind protectia muncii.

Angajatorul are urmatoarele obligatii: evaluarea riscurilor pentru protectia muncii, alegerea  echipamentele de munca corespunzatoare conditiilor, asigurarea instruirii periodice in protectia muncii, stabilirea metodele de lucru si de productie utilizate pentru protectia muncii.

Eeste necesar ca toate acestea sa fie cuprinse  in ansamblul activitatilor intreprinderii respective si sa se gaseasca la toate nivelurile ierarhice.

RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL vine in intampinarea angajatorilor ce isi desfasoara activitatea in domenii variate de munca din Sebis, asigurand protectia muncii prin furnizarea de servicii competitive, complete, de protectia muncii, raportandu-se la legislatia romana si europena actuala.