Protectia muncii Sacueni

Reprezentantii lucratorilor cu raspunderi specifice pentru normele de protectia muncii si sanatatii lucratorilor si/sau lucratorii au dreptul sa apeleze la autoritatile competente, in cazul in care considera ca masurile adoptate si echipamentele de protectia muncii utilizate de catre angajator nu sunt suficiente pentru a asigura protectia muncii si sanatatii in munca prin prezenta lege de protectia muncii.

Reprezentantilor lucratorilor cu raspunderi specifice in fisa de protectia muncii si sanatatii lucratorilor trebuie sa li se acorde posibilitatea de a-si prezenta observatiile inspectorilor de protectia muncii si inspectorilor sanitari, in timpul vizitelor de control.

In vederea respectarii normelor de protectia muncii, la nivelul angajatorului se infiinteaza, se organizeaza si functioneaza comitete de securitate si sanatate in protectia muncii.

 

Protectia Muncii Sacueni, judetul Bihor este pusa la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.