Protectia muncii Pitesti

Angajatorul, prin lege de protectia muncii, are obligatia sa desemneze unul sau mai multi lucratori pentru a se ocupa de masurile de protectie si de activitati de prevenire a riscurilor profesionale din unitate. Acesti lucratori sunt denumiti "lucratori desemnati".

"Lucratorii desemnati"  pentru a aplica normele de protectia muncii nu trebuie sa fie prejudiciati ca urmare a activitatii lor de protectie si a celei de prevenire a riscurilor profesionale.

"Lucratorii desemnati"  le este acordat timpul necesar pentru a-si putea indeplini obligatiile din fisa de protectia muncii ce le revin prin prezenta lege.

 Daca in firma sau companie nu se pot organiza activitatile de prevenire, si cele din fisa de protectia muncii din lipsa personalului competent, angajatorul va recurge la servicii externe pentru normele protectia muncii.

In cazul in care angajatorul apeleaza la serviciile externe, acestea vor fi informate de catre angajator asupra factorilor cunoscuti ca au efecte sau sunt susceptibili de a avea efecte asupra securitatii si sanatatii lucratorilor si trebuie sa aiba acces la informatiile din fisa de protectia muncii adunate de unitate respectiva.

"Lucratorii desemnati"  vor avea, in principal, sarcini privind normele de protectia muncii si sanatatea in munca si, cel mult, sarcini complementare.

Protectia Muncii Pitesti, judetul Arges va este pusa la dispozitie prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.