Protectia muncii Pancota

Protectia muncii vine sa satisfaca atat  interesul angajatorilor cat si pe cel al salariatilor. In acest sens, prezinta beneficii pentru angajati  dar si pentru intreprinderea unde acestia isi desfasoara activitatea zilnica.  Este necesar ca protectia muncii sa fie realizata intotdeauna cu implicarea activa a lucratorilor.

 Angajatorul este obligat sa puna la dispozitie salariatilor sai gratuit, echipamentul individual de protectia muncii in toate cazurile in care acesta este necesar, sa se asigure apoi de buna functionare,intretinerea si inlocuirea acestuia cand s-a deteriorat.

O alta obligatie ce revine  angajatorului in domeniul de protectia muncii consta in  aceea de a comunica salariatilor riscurile impotriva carora acestia sunt aparati prin utilizarea echipamentului individual de protectie. De asemenea, angajatorul este tinut sa asigure instruirea salariatilor, iar atunci cand este cazul, sa organizeze traininguri ce vizeaza modul de purtare a echipamentului individual de protectia muncii.

RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRLare drept scop declarat asigurarea masurilor de protectia muncii in orice domeniu de activitate pentru toate firmele din Pancota furnizand servicii complete de protectia muncii.