Protectia muncii Oradea

Reprezentantii lucratorilor cu raspunderi privind normele de protectia muncii si sanatatii lucratorilor au dreptul sa solicite angajatorului sa ia masuri corespunzatoare si sa prezinte propuneri in acest sens, in scopul diminuarii riscurilor pentru lucratori si/sau al eliminarii surselor de pericol in conformitate cu fisa de protectia muncii.

Reprezentantii lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si protectia muncii lucratorilor sau lucratorii nu pot fi prejudiciati din cauza activitatilor care nu corespund legilor de protectia muncii.

Angajatorul trebuie sa acorde reprezentantilor lucratorilor cu raspunderi in aplicarea normelor de protectia muncii si sanatatii lucratorilor un timp adecvat, fara diminuarea drepturilor salariale, si sa le furnizeze echipamente de protectia muncii necesare pentru a-si putea exercita drepturile si atributiile care decurg din prezenta lege de protectia muncii.

 

Protectia Muncii Oradea, judetul Bihor este pusa la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.