Protectia muncii Lipova

Protectia muncii are drept scop declarat, in primul rand,  garantarea unor conditii optime de munca pentru salariati; in subsidiar, protectia muncii urmareste prevenirea accidentelor si imbolnavirilor profesionale. De asemenea,  protectia muncii are in vedere si stabilirea unor conditii de munca speciale in cazul persoanelor care presteaza munca in conditii grele, vatamatoare.

Protectia muncii realizata corespunzator, la nivelul fiecarui angajator prezinta urmatoarele avantaje: focalizarea atentiei  pe actiunile ce urmaresc sa imbunatateasca imaginea firmei, dezvoltarea unui sistem de management flexibil, eficient si prin utilizarea de costuri reduse, instituirea si mentinerea unei anume calitati in protectia muncii.

Protectia muncii realizata la nivel de angajator are drept finalitate competitivitatea acestuia pe piata si protejarea mediului inconjurator, marind totodata randamentul in munca.

RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL va prezinta o serie de servicii menite sa aiba grija de societatea dumneavoastra si totodata sa protejeze angajatii de riscurile ce pot aparea in timpul programului de lucru; astfel, va oferim servicii competitive de protectia muncii cu respectarea normelor legislative existente in Romania precum si a legislatiei intra-comunitare.