Protectia muncii Comanesti

Angajatorii, prin lege de protectia muncii,  nu au voie sa prejudicieze sub nici o forma pe angajatii care parasesc locul de munca sau o zona periculoasa in cazul unui pericol grav si iminent si trebuie protejati de consecintele negative si nejustificate pentru acestia.

Daca atunci cand seful ierarhic imediat superior nu poate fi contactat in cazul in care a aparut un pericol grav si iminent de protectia muncii, angajatorul trebuie sa se asigure ca toti lucratorii sunt apti sa aplice masurile corespunzatoare, in conformitate cu pregatirea lor si cu mijloacele tehnice de care dispun, prin normele de  protectia muncii si pentru a evita consecintele unui astfel de pericol.

Angajatii se vor prejudicia doar in cazul in care acestia actioneaza imprudent sau dau dovada de o neglijenta grava in fisa de protectia muncii, altfel pentru cazurile de mai sus acestia nu vor fi prejudiciati.

 

Protectia Muncii Comanesti, judetul Bacau va este pusa la dispozitie prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.