Protectia muncii Bucuresti

RSG va ofera servicii de Protectia muncii Bucuresti (PSI Bucuresti) securitate si sanatate in munca Brucuresti, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0740195951

 

Protectia muncii Bucuresti, reprezinta o serie de norme si reglementari care au ca scop principal protejarea securitatii si sanatatii lucratorilor la locul de munca. Prin cunoasterea acestora atat de angajatori cat si de lucratori reprezinta o baza pentru mentinerea unui mediu de munca sanatos. Mai mult decat atat, prin cunoasterea si respectarea acestor norme, riscul producerii unui accident la locul de munca, accident in care vietile lucratorilor si nu numai pot fi puse in pericol, ajunge la o cota minima.

Cum spuneam si mai devreme Protectia muncii este importanta deoarece urmareste protejarea lucratorilor, dar necunoasterea sau nerespectarea acestor reglementari atrag consecinte. Amenzile pe care riscati sa le primiti dupa un control din partea organelor abilitate, sunt imense iar afacerea dumneavoastra poate fi pusa in pericol.

Cere oferta personalizata de Protectia muncii Bucuresti aici: contact@protectiamuncii-protectiamuncii.ro

De ce Reliable Solutions Group Bucuresti?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii..

Activitatile de Protectia muncii in munca Bucuresti (PSI Bucuresti) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de PSI, SSM si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.