Protectia muncii Brasov

Bolile profesionale se declara, prin prezenta lege de protectia muncii, pe baza procesului-verbal de cercetare si a fisei de protectia muncii.

Bolile profesionale nou-declarate se raporteaza lunar, conform normelor de protectia muncii, de catre inspectorii de protectia muncii din cadrul autoritatii teritoriale de protectia muncii si a municipiului Bucuresti la Centrul national de coordonare metodologica si informare privind bolile profesionale din cadrul Institutului de Sanatate Publica Bucuresti, la Centrul de Calcul si Statistica Sanitara Bucuresti, precum si la structurile teritoriale ale asiguratorului stabilit conform legii.

Potrivit normelor de protectia muncii, orice intoxicatie acuta profesionala se declara, se investigheaza si se inregistreaza atat ca boala profesionala, cat si ca accident de munca in fisa de protectia muncii.

 

Protectia Muncii Brasov, judetul Brasov este pusa la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.