Protectia muncii Bacau

Pentru respectarea normelor din fisa de protectia muncii angajatorul prin lege are urmatoarele obligatii:

 - sa ofere echipamente de protectia muncii pentru acordarea primului ajutor, stingerea incendiilor si evacuarea lucratorilor, in functie de natura lucrarii si marimii firmei/companiei, luand in calcul si alte persoane prezente;

 - sa stabileasca, prin fisele de protectia muncii, caile de comunicare necesare cu serviciile specializate precum: serviciul de prim ajutor, serviciul medical de urgenta, salvare si pompieri.

Angajatorul trebuie sa desemneze lucratorii care vor executa activitatille din normele de  protectia muncii, de prim ajutor, de stingere a incendiilor si de evacuare a lucratorilor.

Numarul lucratorilor din fisa de protectia muncii, instruirea acestora si echipamentul pus la dispozitia lor vor fi selectate in concordanta cu marimea riscurilor specifice firmei sau companiei.

 

Protectia Muncii Bacau, judetul Bacau va este pusa la dispozitie prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.