Protectia muncii Brasov

Legea de protectia muncii in vigoare prevede ca afectiunile suferite de elevi si studenti in timpul efectuarii instruirii practice, si respectand normele de protectia muncii, sunt de asemenea, boli profesionale.

Declararea bolilor profesionale este, conform legii de protectia muncii, obligatorie si se face de catre medicii din cadrul autoritatilor de sanatate publica teritoriale si a municipiului Bucuresti si se include in fisa de protectia muncii.

Cercetarea cauzelor imbolnavirilor profesionale, conform normelor de protectia muncii,  in vederea confirmarii sau infirmarii lor, precum si stabilirea de masuri pentru prevenirea altor imbolnaviri se fac de catre specialistii autoritatilor de sanatate publica teritoriale, in colaborare cu inspectorii de protectia muncii din inspectoratele teritoriale de munca.

 

Protectia Muncii judetul Brasov este pusa la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed